Alles direct uit voorraad leverbaar
Detail artikel

AANGENAAM KLASSIEK 2019

Various

CD   3 disc(s)  
Classical / Various

Verwachte levertijd (in NL): 1 - 3 werkdagen

€ 13.95 Stock: 1 ex. (OP=OP)
Staat: Nieuw
Barcode: 0724320190028

Aangenaam Klassiek is een luxe hardcover-mediaboek met twee Aangenaam Klassiek-cd’s en een bijzonder cadeau: een boek, geschreven door Guido van Oorschot, journalist bij de Volkskrant. Tien Europese plaatsen zijn bezocht door Guido en hij heeft daar mooie reisverhalen over opgetekend. In elk verhaal wordt een locatie verbonden met muziek. Guido van Oorschot heeft ook een cd samengesteld met 13 tracks die voortvloeien uit 10 van zijn verhalen. Zowel de cd als het boek wordt cadeau gedaan bij aanschaf van de dubbelcd Aangenaam Klassiek 2020.

Op de reguliere 2-cd-set van Aangenaam Klassiek 2020 vindt u een aantrekkelijke selectie van klassieke albums, die momenteel verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar.

De Aangenaam Klassiek-campagne is verlengd tot 28 februari 2021. Kijk voor meer informatie over alle titels op deze website.
Toets in de zoekbalk AK 2020 en alle (nog) leverbare aanbiedingen worden getoond.

Over Guido van Oorschot:
Muziekjournalist Guido van Oorschot (1961) schrijft voor de Volkskrant. Ook werkt hij voor opdrachtgevers als Tijdschrift Oude Muziek, Sena Performers Magazine en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Hij was hoofdredacteur van de muziekbladen Klassieke Zaken en Luister. Guido van Oorschot studeerde blokfluit aan de conservatoria van Tilburg en Amsterdam en muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht.

LET OP: ER ZIJN NOG SLECHTS ENKELE EXEMPLAREN VOORRADIG. BEL VOOR DE ZEKERHEID EVEN VOOR U BESTELD OP DE SITE

Bezoek onze winkel in Driebergen-Rijsenburg