Alles direct uit voorraad leverbaar
Detail artikel

DAS ULTIMATIVE Best of (2023)

HELENE FISCHER

CD   1 disc(s)   12-05-2023
World / Folk

Verwachte levertijd (in NL): 1 - 3 werkdagen

€ 22.95 Stock: 1 ex. (OP=OP)
Staat: Nieuw
Maatschappij: Universal
Label: Polydor
Barcode: 0602455469670
Suffix - prefix: 5546967 06024
Taal: de

24 Helene Fischer megahits nooit eerder gecombineerd op één album!

Met 90 minuten speeltijd presenteert de Duitse superster de meest uitgebreide best-of uit haar sprookjesachtige carrière - tot de nok toe gevuld met de beste songs en meest bepalende momenten. Deze zorgen niet alleen voor tal van prachtige herinneringen, maar wekken ook de eetlust op voor haar huidige arenatournee "Rausch Live", waarmee Helene Fischer tot oktober 2023 door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland toert. Voor de reis naar het concert of voor een eersteklas Helene Fischer-feest - het nieuwe best-of-album biedt het beste entertainment om mee te zingen, te vieren en te dansen.

Van "Und morgen früh küss ich dich wach" (En morgenochtend kus ik je wakker) van haar debuutalbum "Von hier bis unendlich" (Van hier tot in het oneindige) tot "Ich will immer wieder... dieses Fieber spür'n" (Ik wil deze koorts steeds weer voelen) van het album "So wie ich bin" (Precies zoals ik ben) uit 2009 tot de meest succesvolle downloadsingle aller tijden "Atemlos durch die Nacht" (Ademloos door de nacht) van het album "Farbenspiel" (Kleurenspel), dat het vaakst in de Top 10 stond, het staat er allemaal op. Als u uw buren beter wilt leren kennen, kunt u de warmte echt opvoeren met "Herzbeben" en het goedmaken met het fenomenale duet en #2 hit van Helene Fischer en Luis Fonsi "Vamos a marte" van het huidige album "Rausch".

De exclusieve best-of edition is net zo uitgebreid en uniek als de muzikale reis van Helene Fischer zelf. Geen enkele andere artiest heeft vaker op #1 gestaan in de jaarlijkse album charts in Duitsland dan Helene Fischer; ABBA is slechts tweede in deze telling met een ruime marge. Onder de vrouwelijke artiesten die het vaakst op #1 staan in de album charts, deelt ze de eervolle toppositie met wereldster Madonna met een totaal van 33 weken. En als je haar opzoekt in de lijst van meest geplaatste artiesten in de albumcharts, staat Helene Fischer nog steeds op een uitstekende tweede plaats, alleen verslagen door de Britse rockiconen Queen.

Het nieuwe best-of-album van Helene Fischer vat haar werk en haar carrière zo uitgebreid en briljant samen als geen enkel ander album ooit heeft gedaan - een absolute must-have voor alle Helene Fischer-fans en natuurlijk voor degenen die dat willen worden.

1. Atemlos Durch Die Nacht
2. Herzbeben
3. Null Auf 100
4. Phanomen
5. Flieger
6. Blitz
7. Mit Keinem Andern
8. Achterbahn
9. Ich Will Immer Wieder... Dieses Fieber Spur'n
10. Jetzt Oder Nie
11. Volle Kraft Voraus
12. Vamos a Marte (Feat. Luis Fonsi)
13. Regenbogenfarben (Feat. Kerstin Ott)
14. Und Morgen Fruh Kuss Ich Dich Wach
15. Die Holle Morgen Fruh
16. Von Hier Bis Unendlich
17. Lass Mich In Dein Leben
18. Hundert Prozent
19. Vergeben, Vergessen Und Wieder Vertrau'n
20. Du Fangst Mich Auf Und Lasst Mich Fliegen
21. Feuer Am Horizont
22. Mitten Im Paradies
23. Ich Glaub Dir Hundert Lugen
24. Du Lasst Mich Sein, So Wie Ich Bin

Bezoek onze winkel in Driebergen-Rijsenburg