Alles direct uit voorraad leverbaar
Detail artikel

Mirror to the Sky (Limited digipak) (2023)

Yes

CD   2 disc(s)  
(Hard-)Rock / Metal / Alternative

Verwachte levertijd (in NL): 1 - 3 werkdagen

€ 19.95 Stock: 2 ex. (OP=OP)
Staat: Nieuw
Label: Sony music
Barcode: 0196587775520

"Dit is een heel belangrijk album voor de band," zegt Steve Howe, Yes's langstzittende lid, meestergitarist en producent van "Mirror to the Sky", het 23e studioalbum van de band. "We behielden de continuïteit van de aanpak die we op 'The Quest' hadden vastgesteld, maar we herhaalden onszelf niet. Dat was het belangrijkste. Net als Yes in de jaren zeventig van het ene album naar het andere, groeien we en gaan we vooruit. In latere jaren kwam Yes vaak op gang maar deed dan niet het volgende. Dit album laat zien dat we groeien en weer iets opbouwen."

Voor Yes is dat "volgende ding" een verzameling energieke, complexe, weelderige en veelgelaagde nieuwe studiosongs voor een album dat de veelgeprezen erfenis van de band uitbreidt en tegelijkertijd de weg wijst naar een opwindende toekomst.

"Mirror To The Sky" zal verkrijgbaar zijn als een Ltd Deluxe Electric Blue 2LP+2CD+Blu-ray Artbook met poster, evenals een Ltd Deluxe 2CD & Blu-ray Artbook, beide met het album in premium 5.1 en Dolby Atmos - een primeur voor een Yes album. De Blu-ray bevat ook hoge-resolutie stereo en instrumentale mixen. Het album zal ook verkrijgbaar zijn als Ltd 2CD digipack, gatefold 180g 2LP & LP boekje en standaard CD jewelcase.

Dubbele gatefold digipack, matte laminering, 20 pagina's boekje

CD 1:
1. Cut From the Stars
2. All Connected
3. Luminosity
4. Living Out Their Dream
5. Mirror To the Sky
6. Circles of Time

BONUS DISC:
1. Unknown Place
2. One Second is Enough
3. Magic Potion

Bezoek onze winkel in Driebergen-Rijsenburg